Yemek ve Sağlık

Duz Bir Gobek icin yemeniz gerekenler









Yaban Mersini


Birçok gıdalar sizin için sağlıklı, ama  tüm gıdalar değil  bunu iyi yakmak için yardımcı aslında yağ hedef güçlü besinleri içerir. Ama bu, bu süpergıdalar ihtiva tam olarak ne! Düzenli olarak yemek planı aşağıdaki gıdalar içeren bir ince, seksi bel için sonuçları maksimize etmek için harika bir yoldur:




Yaban mersini: Yaban mersini olanağına güçlü bir anti-inflamatuar özellikleri veren, antioksidanlar ile yüklenir. (Yabani yaban mersini yaban mersini yapmak ekili bile daha zengin antioksidan içeriğe sahip.)




Buna ek olarak, Michigan Üniversitesi dışında bir çalışma sıçan üç aylık süre içinde sürekli yaban mersini içeren bir diyetle beslenen edildi, onlar abdominal yağ belirgin bir azalma gösterdiğini gördük. Buna ek olarak, yaban mersini, onları kalp hastalığı ve diyabet karşı güçlü bir savaşçı haline düşük trigliserid ve insülin direncine yardımcı oldu.




Keten tohumu: keten tohumu güçlü bir anti-inflamatuar özelliklere sahip, ama aynı zamanda kortizol gibi stres hormonları düzenlemeye yardımcı sadece omega-3 yağ asitleri, yüksek seviyede ihtiva etmektedir. Pik gelen stres hormonları engelleyerek, omega-3 yağ asitleri daha az karın yağ depolamak yardımcı olabilir.


Keten Tohumu





Düşük yağlı yoğurt: süt zengin diyet kalsiyum ve arginin içeriğine, özellikle kısmen bağlı olabilir orta kesimi içinde, vücut yağ azaltılmasında etkili olduğu gösterilmiştir. Kalsiyum amino asit arginin yağ kaybı teşvik ve kas kütlesini artırmaya yardımcı olduğu gösterilmiştir ise yağ depolanan ve vücut tarafından bozuldu nasıl düzenleyen yardımcı olur.


Yoğurt





Ispanak: Bu koyu yeşil yapraklı sebze çalışmalar göstermiştir C vitamini, fantastik bir kaynağı olan stresli durumdan sonra normal seviyelere stres hormon kortizol geri dönmek için yardımcı olur. Bu stres hormonları göbek yağ depolanması karşı savaşmak için yardım, daha kısa zaman miktarda vücudunuzda dolaşan anlamına gelir.




Ispanak

Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız

Newest
Previous
Next Post »