Yemek ve Sağlık

Bagisiklik sistemini güclendiren sebzeler ve meyveler

Yaban mersini, kızılcık, ahududu, böğürtlen, kiraz, çilek gibi Karpuz üst bağışıklık arttırıcı meyvelerdir.
Bu meyveler, onlara canlı renkler vermek fitokimyasallar (doğal bitki kimyasalları) adı verilen ihtiva antosiyaninler., Karpuzu antioksidanlar ile su basmış vitamin ve minerallerin mükemmel bir kaynağıdır ve aynı zamanda lif oranı yüksek olan. Hepsi bu besin sağlamak ve önyükleme için doğal şekerler düşüktür! Onlar birkaç kanser ve soğuk algınlığı büyümesini bastırmak, yüksek kan basıncı azaltmak ve konturları, artrit ve osteoporoz önler

Bağışıklık sistemini güçlendiren sebzeler
Bağışıklık sistemini güçlendiren sebzeler
.

Avokado yağ ihtiva birkaç meyve biridir.

İçerdiği yağ asitleri üstün yağlardır. Bu yağ, iltihabı yatıştırır, kan şekerinin dengesini kontrol eder ve hücreleri için süper sağlıklı olduğunu. Besin dolu olmasının yanı sıra, avokado, aynı zamanda bir besin güçlendirici vardır size tüketmek diğer yiyeceklerden almak diğer besinleri absorbe sağlayan.

Bağışıklık sistemini güçlendiren sebzeler Avokado
Bağışıklık sistemini güçlendiren sebzeler

Limon süper çok yönlü ve çok sayıda sağlık faydaları içerir.

Limon doğal vücut temizlemek ve antifungal ve antiseptik nitelikleri mikropları öldürmek yardımcı olur. Limonlar C vitamini bir sürü de dahil olmak üzere vitamin ve mineraller, zenginliği sağlamak ve kanser büyüme hızını yavaşlatmak için gösterilmiştir. Limon da bağışıklık sistemini artırılması için büyük vücudunuzda, içinde asitliğini dengelemek yardımcı olur.

Limon

Limonlar da çok yönlü ve bunlar vücudunuzun iyileşme sürecini hızlandırmak için inanılmaz bir yeteneği var.

Limonlar tüm zararlı bakteri veya ölü ve ölmekte olan hücrelerin yalayıp yutmak beyaz kan hücrelerinin üretimini tetikleyen antiviral özellikleri içerir.

Elma yeme vücudunuzun mini temizlemek veren gibidir.

Elmalar lif açısından zengin olan pektin, vücudunuzun dışına taşımak için kolesterol, toksinler ve ağır metaller bağlanır. Elmalar cildinizin parlaklık kılan, sağlıklı tutarak, kolon temizlemek.
Elma

Elma yeme vücudunuzun mini temizlemek veren gibidir.

Elmalar lif açısından zengin olan pektin, vücudunuzun dışına taşımak için kolesterol, toksinler ve ağır metaller bağlanır. Elmalar cildinizin parlaklık kılan, sağlıklı tutarak, kolon temizlemek.

Portakal içeren beta sitosterol, tümör büyümesi ve kandaki kolesterol önlemek için gösterilmiştir.

Portakal çok yönlülüğü onun başına veya bazı lezzetli yemekleri veya içecekler bu yüksek lifli meyve keyfini çıkarmanızı sağlar!

Portakal Greyfurt

Detoksifikasyon greyfurt kadar iyi yaptığı iştir.

Greyfurt kanser büyümesini engeller ve kolesterolü düşürür. Bu bir antifungal ve antiparazitik var. Greyfurtlar da kilo kaybı ile bağlantılı olmuştur.

Kivi, C vitamini, daha çok fazla aşina C vitamini içeren turuncu ile yüklenir.

Sadece bu küçük adamlardan biri, bir yetişkinin günlük önerilen dozun 120 oranında içerir. Kivi ayrıca lif için büyük bir meyvedir. Kivi, bazı çocuklarda alerjik belirtilere neden olabilir.

Mango beta karoten yüklü oluyor lezzetli tropikal meyve olduğu; A vitamini A vitamini öncüsü, bağışıklık fonksiyonu için antiviral ve önemlidir.

Mango aynı zamanda hücre hasarına karşı korur ve hastalıklarla savaşan antikorları artırır, E vitamini, sadece meyve kaynaklarından biridir.

Kavun iyileştirici özelliği olan beta karoten geliyor.

A vitamini hastalıkla mücadele için beyaz kan hücrelerini üreten büyük bir el oynar. Ayrıca, bu meyve soğuk algınlığı, kanser ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu C vitamini bakımından zengin olur.

Nar antioksidan, antikanser, ve anti-iltihabik özellikler vardır.

Suyu ve bu meyve tohumları, büyüyen yayma, ya da kan malzemeleri oluşturmasını tümör hücrelerini durdurun. Nar düşük kan basıncı, kalp sağlığını geliştirmek, ateroskleroz tersine, ve depresyon geliştirmek.

Üzüm senin kılcal damarları güçlendirir, böylece kan dolaşımını artırmak ve kalp hastalığı önlemek için güçlü bir doğal ilaç sensin.

Üzüm, yüksek antioksidan olan hastalığa neden olan hasardan sağlıklı ve ücretsiz hücrelerini tutarak. Üzüm cilt, karaciğer, böbrek, bağırsak ve detoksifiye başka detoks bağışıklık bina meyvedir.
Eğer üzüm satın aldığınızda, beyaz yerine kırmızı üzüm için ulaşır. Kırmızı üzüm fazlasını içeren antosiyaninler, onlara bu kadar bağışıklık bina yapmak üzüm bulunan antioksidanlar bulunmaktadır.

Kiraz blok kanser hücrelerinin gelişmekte olduğunu güçlü bir bileşik içerir.

Antioksidan bakımından zengin, kiraz size hastalık, virüs, bakteri ve mücadeleye yardımcı. Kiraz, anti-inflamatuvar bir artrit gibi enflamatuar hastalıkların rahatlama sağlar.

Ananas denilen protein sindiren enzim bromelain tüm ananas harika nitelikleri sorumludur.

Bromelain güç inflamasyonu azaltmak geliyor. Yaralar, sindirim rahatsızlıkları, sinüzit, arterit gibi hastalıkların yanı sıra herhangi bir inflamatuar durumu ananas kullanımı ile desteklenmektedir. Çok iyi tadı!


Yayınlarımıza e-posta Abonesi Olarak Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olun
E-mail adresiniz:

Mail Kutunuzdan Onaylamayı Unutmayınız

Previous
Next Post »