Sağlıklı ve lezzetli çıtır Asya levrek sarımsak, sarı ve kırmızı biber ile lezzet şöleni. Bu tarif gerçekten ağız sulandıran akşam yemeği içine balık olduğu temel lezzete dönüştürür.
Malzemeler
- 4x175g levrek filetosu
- Mısır unu
- 2 tatlı kaşığı tereyağı
- 1çorba ayçicek yağı
- 30g kök zencefil, ince kesilmiş
- 1 kırmızı biber, ince kesilmiş
- Bir demet soğan ince kesilmiş
- 3 diş sarımsak, ince kesilmiş
- Buharda pişirilmiş pilav,
Asya Usulü Çıtır Levrek |
Hazırlanışı
Fileto levreklerin her iki tarafınıda mısır ununa batırın
Büyük bir tavada yağınızı ısıtın,ısınan yağa Levrrek filetolarınızı yerleştirin
Her iki tarafınıda 3-4 Dakika pişirin
Büyük bir wok tavada tereyağını ısıtın
Zencefil,biber ve soğanları ekleyin karıştırarak 2-3 dakika pişirin
Sarımsakları ekleyip bir dakika daha pişirin
Balık limon dilimleri ve haşlanmış prinç ile servis yapın..
Beslenme porsiyon başına
Kalori 277 (kcal) Yağ 9.0 g
ConversionConversion EmoticonEmoticon